Εθελοντισμός

small logo

Θέλω να γίνω εθελοντής

Η Εταιρεία Alzheimer Αθηνών διευρύνει διαρκώς τις δραστηριότητές της σε νέα επίπεδα και κατευθύνσεις, όπου η υποστήριξη και η βοήθεια εθελοντών είναι ζωτικής σημασίας. Η εθελοντική προσφορά χρόνου και δεξιοτήτων από επαγγελματίες υγείας, φοιτητές, αλλά και από όλους εσάς που απλά συμμερίζεστε τους στόχους μας και επιθυμείτε να στηρίξετε τις προσπάθειές μας είναι εξαιρετικά πολύτιμη για να συνεχίσουμε τις δράσεις και πρωτοβουλίες μας και τη λειτουργία των δομών υποστήριξης που παρέχουμε.

Επικοινωνήστε με τη γραμματεία ή με το Τμήμα Εθελοντών, για να ενημερωθείτε σχετικά με τις δραστηριότητες και τους τομείς στους οποίους μπορείτε να προσφέρετε βοήθεια.

(Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, αριθμός: 09111ΦΣΕ12026Ο68Ν/0564

Γίνε εθελοντής τώρα! Τμήμα Εθελοντών – Online Αίτηση

Κατεβάστε την online αίτηση για να γίνετε Εθελοντής.

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε εγκατεστημένο στον Η/Υ σας την τελευταία έκδοση του ADOBE READER για να μπορέσετε να την συμπληρώσετε ηλεκτρονικά, να την σώσετε και να την στείλετε με email. Αν χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα για e-mail, όπως το Microsoft Outlook, υπάρχει αυτόματο κουμπί αποστολής στο κάτω μέρος της αίτησης. Θα σας παρακαλούσαμε πολύ να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα πεδία. Μπορείτε να στείλετε την αίτηση και με fax στο 210 6012239.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 7013271, e-mail: info@alzheimerathens.gr

Scroll to top