Τα νέα μας

Αναστολή λειτουργίας των Κέντρων Ημέρας – Μένουμε Σπίτι!

Σύμφωνα με τα μέτρα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας για την πρόληψη και την προστασία της δημοσίας υγείας, αναστέλλεται η λειτουργία των Κέντρων Ημέρας για άτομα με άνοια της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών.

Τα Κέντρα Ημέρας της Εταιρείας μας λειτουργούν πλέον με προσωπικό ασφαλείας για τηλεφωνικές συνεδρίες και τηλεδιασκέψεις με τους χρήστες μας, παρέχοντας ενημέρωση, ψυχολογική υποστήριξη και οδηγίες διαχείρισης της κατάστασης. 

Η σελίδα της Εταιρείας μας στο Facebook ενημερώνεται καθημερινά με συμβουλές, υλικό και ιδέες για δημιουργική απασχόληση των ατόμων με άνοια στο σπίτι καθώς επίσης και με ειδικά προγράμματα σωματικής και νοητικής άσκησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα των παρακάτω Κέντρων Ημέρας της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών: 

  • Κέντρο Ημέρας Παγκρατίου: 210 7013271, ώρες 9.00-19.00
  • Κέντρο Ημέρας Πανόρμου: 210 6424228, ώρες 9.00-17.00
  • Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου: 210 6180073, ώρες 9.00-17.00

Οδηγίες για την υποστήριξη των ατόμων με άνοια και των φροντιστών τους θα βρείτε εδώ.

Χρήσιμες οδηγίες ψυχολογικής υποστήριξης για τον γενικό πληθυσμό είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και είναι διαθέσιμες στον παρακάτω σύνδεσμο: https://eody.gov.gr/koronoios-covid-19-odigies-psychologikis-ypostirixis-ton-politon/ 



Scroll to top