Τα νέα μας

Απολλώνεια Βραβεία 2015

Βράβευση της Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών για την προσφορά της, στην Επιστήμη και την Ελληνική Κοινωνία.

Τα Διοικητικά Συμβούλια του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (Σ.Ε.Ο.), της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Ε.Π.Φ.Α.), του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων (ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ.), του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου (Ι.Δ.Ε.Α.Δ.) και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής (Σ.Ι.Γ.Α.),  με ομόφωνη απόφαση, που έλαβαν σε κοινή τους συνεδρίαση, την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015, σχετικά με τα πρόσωπα και τους οργανισμούς που θα βραβευθούν εφέτος, συμπεριέλαβαν και την Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών για την προσφορά της στην Επιστήμη και την Ελληνική Κοινωνία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Ακίνητο του TAE KWON DO, στο Παλαιό Φάληρο, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015, στο πλαίσιο της  ετήσιας εκδήλωσης «ΤΕΧΝΗΣ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2015».

Το βραβείο για την Εταιρεία Νόσου Alzheimer Αθηνών παρέλαβε η πρόεδρος Παρασκευή Σακκά από τον ολυμπιονίκη Πέτρο Γαλακτόπουλο.

Στην ίδια εκδήλωση, βραβεύτηκαν από τον χώρο της Τέχνης, ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, από τον χώρο της Επιστήμης, ο καθηγητής Μοριακής Βιολογίας Δημήτρης Παναγόπουλος, από τον χώρο του Πολιτισμού ο σκιτσογράφος Σπύρος Ορνεράκης, ενώ από τον χώρο του Αθλητισμού ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, η Ολυμπιονίκης Χρυσοπηγή Δεβετζή, η πολίστρια Αλεξάνδρα Ασημάκη, κ.ά.Αφήστε μια απάντηση

Scroll to top