Τα νέα μας

Συναυλία Στέφανου Κορκολή

Ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη στο Θέατρο των Οδηγών, της ΜΦΗ Άκτιος Οδηγός,στις 18/7/2016 και ώρα: 21:00.

Είσοδος Ελεύθερη

Ο Στέφανος Κορκολής στο Θέατρο των Οδηγών, της Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Άκτιος Οδηγός, Λ. Βάρης (πρώην κτίριο Σ.Ε.Ο) στις 18/7/2016 και ώρα: 21:00, με δικά του έργα, έχοντας ως αιχμή του μουσικού του δόρατος το τραγούδι «Θες», το οποίο έγινε τεράστια επιτυχία 11 χρόνια μετά από την μαγική εκτέλεση του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου.

Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη. Στο σαξόφωνο και στο φλάουτο ο Βασίλης Δεφίγγος.

Ένα μουσικό ταξίδι στις θάλασσες, υπό το φως του φεγγαριού και με την πνοή των 5 ανέμων… Μια υπέροχη μουσική βραδιά με αναδρομές στο παρελθόν αλλά και με το βλέμμα στο μέλλον, καθώς θα παρουσιάσει καινούρια του τραγούδια για πρώτη φορά. Ο Στέφανος Κορκολής μας καλεί να γίνουμε όλοι μια παρέα και μαζί να γυρίσουμε πίσω το χρόνο, εκεί που οι αποστάσεις μεταξύ ακροατών και μουσικών ήταν ανύπαρκτες. Θα ακουστούν άσματα, τραγούδια και μουσικές, που όλοι γνωρίζουμε, δοσμένες με τον πιο λιτό τρόπο, αλλά και με μία διάθεση αναδημιουργίας, όπως άλλωστε οφείλει ο μουσικός, που υπηρετεί την μουσική, να πράττει. «Η αιώνια ιστορία του Ερωτόκριτου, που αφορά ανθρώπων έργα. ‘Όπως κάθε φορά, που μια θάλασσα πλατιά στροβιλίζεται από τους πέντε ανέμους και αρχίζει να χορεύει ένα liebertango, που μεταφέρεται σε δρόμους παλιούς και μετά σβήνοντας το φεγγάρι να σε νανουρίζει και να σου λέει τρυφερά “ξύπνα αγάπη μου, θες να είσαι το άλλο μου μισό” – και όπως αρχίζουν τα παραμύθια “ήτανε μια φορά….”, να είναι ένα μουσικό παραμύθι, που να μην τελειώνει, όπως τίποτα δεν τελειώνει στην τέχνη….»

Τη συναυλία διοργανώνουν οι Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων Άκτιος, για στήριξη της Εταιρείας Νόσου Alzheimer

& Συναφών Διαταραχών Αθηνών.

Είσοδος Ελεύθερη.

Οι θεατές μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να στηρίξουν οικονομικά το έργο της Εταιρείας Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών Αθηνών στο χώρο της συναυλίας.Αφήστε μια απάντηση

Scroll to top